Header

„Akvarijum“ treću sedmicu zaredom na „Vrućem tronu“

Umjetnik Masa Mor sa svojom pjesmom „Akvarijum“ je, zahvaljujući vašim glasovima, treću sedmicu zaredom zadržao prvu poziciju na našem „Vrućem tronu“.

Na drugom mjestu je Brutal Protest sa numerom „500“ koji su na ovo mjesto dospjeli čak sa pozicije noviteta. Bend Kultur Shock i „Mirakula Fantastika“ nalaze se na visokoj trećoj poziciji na koju su dospjeli sa šestog mjesta Jelen Top 10 liste.

Bend Lady D je ove sedmice na četvrtom mjestu, a njihova pjesma „Ljubi me“ zamilježila pad sa drugog mjesta u odnosu na prethodni krug glasanja.

Peti je bend The Synergy koji se na listi predstavlja sa pjesmom „Ne ostavljaj me“. Oni su ovaj put zabilježili pad na listi sa trećeg mjesta, dok su se The Shejvers sa pjesmom “Moj svijet“ popeli za jedno mjesto više, pa tako za njih ovaj put možete glasati na poziciji broj šest.

Pjesma „Savana“ koju izvode Sassja i Darko Rundek nalazi se na poziciji broj sedam, na koju su pali sa četvrte, dok se na osmom mjestu naše liste trenutno nalazi bend Tattoo i njihova numera „Para“. I oni su zabilježili pad sa petog mjesta u odnosu na proteklu sedmicu.

Kada smo kod benda Tattoo, na listu dospijeva još jedna njihova numera, a riječ je o pjesmi „Radio“, dok kao naš drugi novitet predstavljamo umjetnika Azura Jahića koji će vaša srca i glasove pokušati osvojiti pjesmom „Iako sam sam“.

Vaše je sada da glasate i podržite vaše favorite, jer samo vi odlučujete kako će naša lista izgledati iduće sedmice.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...