Header

Alexandria objavila spot za pjesmu „Pusti svijet“

Banjalučki bend Alexandria predstavio je drugi dio slagalice konceptualnog albuma „Vrzino kolo“, koji ustvari čini spot za pjesmu „Pusti svijet“.

Ideju za spot osmislio je frontmen benda Tibor Tišma, režiju potpisuje Sara Čorbić, u spotu glume Stefan Bundalo i Iskra Babić, a sve to u produkciji Elta televizije.
Kako je podsjetio Tibor, sve pjesme i spotovi sa albuma će biti povezani u jednu priču, koja će u konačnici činiti pozorišnu predstavu.

„Pjesma i spot za numeru „Pusti svijet“ su u stvari dio scenarija čija priča će biti utkana u pozorišni komad „Vrzino kolo“, pojašnjava Tibor.

large_73cd1645
Ovaj muzičar kaže da svaki njegov tekst i pjesma imaju određeno, lično i intimno značenje za njega, te da je, kako kaže, uspio kao umjetnik ako se svako pojedinačno pronađe u njegvoj pjesmi i poveže je za neku svoju ličnu priču.
Tako u spotu vidimo, očigledno samohranog oca koji je heroj svojoj kćerki, a Tibor kaže da upravo publici i ostavlja da tumači pjesmu na svoj način.

„Sve će vam biti jasno kada zaokružimo kompletnu muzičku priču i pretočimo je na daske pozorišta. To je zaista veliki i ambiciozan projekat za koji će nam trebati dosta energije i stručnih ljudi kako bi svaki detalj ispao baš onako kako smo i zamislili. Iskren da vam budem, pomalo me strah svega toga u šta sam se upustio, ali će me s druge strane taj adrenalin i voditi da „Vrzino kolo“ dobije svoj puni smisao, zaključio je na kraju Tibor.

Uz Tibora, grupu Alexandria čine i muzičari: Vanja Cvijanović, Alen Tarabić, Duško Cikota i Tijana Drinić.

Pogledajte video:

Možda će vam se svidjeti i ovo...