Header

Almas sa singlom “Zmija” osvojio Vrući tron!

Muzičar Almas Smajlović iz Sarajeva ove sedmce zauzeo je naš “Vrući tron” sa singlom “Zmija”. Ovaj singl prošle sedmice se nalazio na 4. mjestu. Drugu poziciju zauzeo je Kolja sa singlom “Svaku noć je isti mrak”, koji se prošle sedmice tako nalazio na drugom mjestu. Treću poziciju zauzima Zlatan Karić sa pjesmom “Otvaram oči”, a koji se u protekle dvije sedmice nalazio na samom vrhu “Top 10” liste.

Božo Vrećo sa singlom “Dragi”, nalazi se na četvrtom mjestu i u padu je za jedno mjesto. Na petom mjestu se nalazi bend Starbridge sa pjesmom „Odlazim“, te je zadržao prošlosedmičnu poziciju.

Šesto mjesto zauzeo je Aleksandar Vidaković sa singlom  „Venus and Mars“ i ostvario je napredak za jedno mjesto, dok se na sedmoj poziciji nalazi mlada muzičarka Crystal sa singlom “Učini mi to”, koja je takođe napredovala za jedno mjesto.

KamoSutra i pjesmu  “Hodaj” smo prošle sedmice predstavili kao novitet, dok se ove sedmice nalazi na osmom mjestu.

Ovosedmični noviteti su dRUMELODY i “Goleden Vine”, kao i Arka “Divan dan”.

Pravi je trenutak da preslušaš sve pjesme i glasaš za omiljeni singl, izvođača ili bend na “Top 10” listi, jer upravi svojim glasovima odlučuješ ko će naredne sedmice osvojiti “Vrući tron”!

Možda će vam se svidjeti i ovo...