Header

Bend Acoustico premijerno predstavlja pjesmu „Beštija“!

Tuzlanski bend Acoustico na čelu sa Adnanom Hadžibegićem predstavlja premijerno na Jelen Music Show platformi spot za pjesmu „Beštija“. Muziku i tekst je uradio Hadžibegić, koji svira akustičnu gitaru i čini jedan od vokala benda. Za aranžman je bila zadužena Dženana Mesić, takođe akustična gitara i vokal benda Acoustico, te Amra Musemić, koja u ovom bendu pjeva i svira violinu.

“Pjesma je snimljena u “ED studio” Tuzla, kod Ede Delibegovića, a mastering je urađen u “MAT studio” Tuzla Dragana Divjaka. Za spot je bio zadužen “A” studio i spot je snimljen u predivnom ambijentu “Coffee Zone”, rekao nam je Hadžibegić.

Acoustico čine Dženana, Amra i Adnan koji kažu da kroz ovaj bend žele da daju jedan drugačiji zvuk, nego koji prave sa svojim matičnim bendovima.

“Kada je već riječ o matičnim bedovima, sa svojim bendom “Jutro”, u petak 23. novembra premijerno predstavljam pjesmu “Plastelin”. Pjesma je snimljena u “Long Play Studio” Sarajevo, pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića, jednog od, za mene najboljih producenata sa prostora ex YU”, ističe za kraj Adnan Hadžibegić.

Poslušajte pjesmu i pogledajte spot za numeru “Beštija”!

Možda će vam se svidjeti i ovo...