Header

Bend Eastock zauzeo “Vrući tron”

Ovosedmični „Vrući tron“ zauzeo je bend Eastock iz Višegrada/Užica sa svojim singlom „Zidovi“, koji je osvojio srca publike, jer su se na prvom mjestu naše liste našli čim smo ih predstavili kao novitet.

Novitet u okviru Top 7  je bend Voodoo Mojo iz Banjaluke čiji smo prvi singl „Gospođe“ predstavili u našem Muzičkom loncu, za koji ove sedmice možete takođe da glasate na Jelen Top 7 listi.

Nermin Puškar i njegova pjesma „Kad u ovu ljubav sumnjam“ sa pobjedničke sedmice pala je na drugo mjesto, dok je Veltšmrec sa pjesmom „Sve moje nisam ja“ zabilježio skok na treće mjesto u odnosu na prethodnu sedmicu. Svoju poziciju na listi poboljšao je i bend Domino efekt, pa je tako njihova pjesma „Noć“ sada na četvrtoj poziciji.

Bendovi Tattoo i Tupas Mene sa pjesmama „Sve te stvari“ i „Revolucija“ proteklu sedmicu zabilježili su pad glasova, tako da su sada na petom i šestom mjestu, dok je na sedmoj poziciji i ove sedmice ostao Sajfer sa pjesmom „Noćas ljubav ne spava“.

Krećemo sa novim krugom glasanja i upravo si ti taj koji može da odluči kako će se broj glasova kretati na listi i ko će osvojiti prvo mjesto!

Možda će vam se svidjeti i ovo...