Header

Bend KOB ove subote u Prijedoru na “Jelen Music Show Live”!

Ovog vikenda počinje muzički karavan, koji će biti idealna prilika da publika čuje omiljene domaće bendove uživo! Prvi “Jelen Music Show Live” koncert održaće se u kafeu Tamaris u Prijedoru, nastupom benda KOB, ove subote, 21. septembra, sa početkom u 21 sat. Članovi benda ističu da ih publika u Prijedoru već dobro poznaje, ali da nisu odavno imali svirku u ovom gradu, zbog čega se posebno raduju nastupu. Obećavaju energičan nastup za pamćenje!

U proteklom periodu su imali mnoštvo nastupa na različitim mjestima, gdje su se susreli s novom publikom.

“Ovo ljeto bilo nam je brže nego ikada. Mnogo smo svirali i putovali i veoma smo zadovoljni i ponosni ovogodisnjom festivalskom sezonom i našim nastupima. Svirali smo sa mnogo nama dragih bendova, kao što su Hladno Pivo, Goblini, što nam je zaista i velika čast”, ističu članovi benda KOB.

Dodaju da u narednom periodu ulaze u “Digital Boyler” studio i počinju da rade na novom materijelu, te bi krajem godine trebali da završe novi studijski album i nakon toga krenu sa promocijom.

Imajući u vidu da mnogo nastupaju, svakako se dešavaju i zanimljiva poznanstva i saradnje sa drugim muzičarima. I članovi benda KOB imaju listu muzičara, sa kojima bi voljeli ostvariti saradnju.

“Svakako bi se radovali saradnji sa nama najdražim bendovima, kao što su Ritam Nereda. Isto tako, mislimo da bi bila veoma zanimljiva suradnja sa Nikolom Vranjkovićem”, otkrivaju za Jelen Music Show.

Pratiocima naše muzičke platforme poručuju da definitivno podrže “Jelen Music Show Live” muzički karavan i naravno da slušaju domaće!

Vidimo se 21. septembra u kafeu Tamaris u Prijedoru, na energičnom nastupu benda KOB!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...