Header

Bend The Babe Barbarella ESFF ove sedmice na “Vrućem tronu”

Bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF je ovosedmični osvajač našeg “Vrućeg trona”. Njihova najnovija pjesma “Bježim od Sebe”, nakon kratkog vremena se našla na prvom mjestu “Top 10” liste, uz pomoć vaših glasova. Čestitamo bendu iz Bihaća!

Drugo mjesto je zauzeo prošlosedmični novitet, pjesma “Zemlja”, banjalučkog benda Revolt. Grupa Das Ist Walter, koja je prethodne dvije sedmice osvajala “Vrući tron”, sada se nalazi na trećoj poziciji, sa svojom pjesmom “U meni”.

Letu štuke su i ovaj put sa svojom pjesmom “Žad” zauzeli četvrto mjesto, a kontinuitet na našoj “Top 10” listi ostvaruju uz pomoć vaših glasova i podrške. Sredina liste ove sedmice je rezervisana za bihaćki bend Jall Aux Yeux i njihovu pjesmu na francuskom jeziku “Qui a tué (béni ou maudit)”, koja je prošle sedmice bila na visokom trećem mjestu.

Bend Zoster je svoj prošlosemični plasman pokvario za četiri mjesta, te se sada njihova pjesma “Kuda idu svi ti ljudi” nalazi na 6. poziciji. Pjesma benda Neki plavi mjesec, “Ploča na dobro”, ove sedmice zauzima 7. mjesto. Prošlosedmični novitet, “Home karanjtin šov” koji izvodi bend Činčila, nalazi se na 8. poziciji.

Kao i svake sedmice, i ove vam donosimo 2 noviteta. Ovaj put su to bend BalkanEros Banditos sa čuvenom pjesmom “Misirlou” i nova pjesma grupe Brutal Protest “Noć, noć”.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...