Header

Bijeljinski bend Cabbage Pie objavio singl “Ruke”

Bijeljinski bend Cabbage Pie nedavno je objavio svoj prvenac, singl pod nazivom „Ruke“. Riječ je o bendu koji stvara autorsku muziku. Otkrili su nam da su počeli sa studijskim snimanjima prošle godine, a u planu im je da do kraja ove godine izdaju prvi album. Imaju već nekoliko snimljenih pjesama, koje samo čekaju svoj momenat.

„Našu prvu autorsku pjesmu „Ruke“ snimili smo u One Studio u Bijeljini, odakle je i većina benda, a jedan od članova benda vodi ovaj studio. Tekst i muziku nove pjesme prvenstveno je osmislio gitarista Mišo Lukić u akustičnoj verziji. Bas i klavir je odsvirao Goran Ilić – momak koji vodi One Studio i koji je odradio veći dio posla za mastering mix. Bubnjeve je odsvirao momak sa ogromnim potencijalom  i talentom – David Vasić, a prateće vokale je otpjevala naša saradnica Ivana Lazarević. Glavni vokal u pjesmi je Dragana Minić, Cabbage Pie djevojka koja je od samog početka u ovoj priči“, rekli su članovi benda.

Bend je u prošlosti svirao pretežno fank muziku sa primjesama džeza, soula i elektrike. Svirali su svoje obrade pjesama velikih svjetskih muzičara, poput James Browna, Rihanne, Beyonce, Bruno Marsa, Justin Timberlakea i Dine Dvornika.

Reakcije publike na njihov nedavno objavljeni prvenac su fantastične, što bendu daje još jači podsticaj da u budućem periodu rade punom pare i ubrzo ponude nešto podjednako dobro iz svoje radionice.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...