Header

BruhUuhu četiri puta na vrhu!

Četiri sedmice u nizu “Vrućim tronom” vlada bend BruhUuhu sa singlom “Dance”, te je ponovo potvrdio svoju dominaciju vrhom “Top 10” liste. Bend Eho Radar, ove sedmice sa singlom “Prah” se nalazi na drugom mjestu i ostvario je napredak za jedno mjesto, u odnosu na prošlu sedmicu. Start sa singlom “Žuti leptir” je ponovo nakon dvije sedmice na trećoj poziciji, te je ostvario napredak za tri mjesta.

Činčila i singl “Bez oblika” je sa drugog, ove sedmice došao na četvrto mjesto, dok se na petom nalazi Hibrid “Ne mogu da zaspim”. Ovu pjesmu smo prošle sedmice predstavili kao novitet. The Shejvers i singl “Greška najbolja” napredovali su za jedno mjesto, pa se ove sedmice nalaze na šestoj poziciji.

Masa Mor i pjesma “Majmun” je sa osmog stigao na sedmo mjesto, dok se na osmom nalazi bend Trojica i singl “Ko ti ovo radio”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet.

Ovosedmični noviteti su Subversion sa singlom “Subverzija” i dRUMELODY i “Blood song”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, preslušaj kvalitetne domaće singlove u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...