Header

Cabbage Pie sa prvim singlom “Ruke” osvojili “Vrući tron”

Bijeljinski bend Cabbage Pie sa svojim prvim singlom „Ruke“ je po prvi put stigao na naš „Vrući tron“. Prošlosedmični novitet je uspio za samo sedam dana osvojiti „Vrući tron“, tako da čestitamo bendu na velikom uspjehu. Očigledno je publika prepoznala njihov kvalitet, koji je sada napokon i nagrađen. Želimo im isti uspjeh i sa narednom pjesmom.

Ovaj put je sve u znaku noviteta, pa je tako visoko drugo mjesto zauzeo bend Luddit sa svojim singlom „Bolestan sam“. Eho Radar sa pjesmom „Oprosti za bol“ iza sebe ima nekoliko sedmica provedenih na prvom mjestu naše „Top 10“ liste, a ovu sedmicu je na i dalje odličnoj trećoj poziciji. Isti slučaj je sa grupom Letu štuke, njihova pjesma „Žad“ je nakon prošlosedmičnog osvajanja „Vrućeg trona“, ove nedjelje doletjela na četvrto mjesto.

Još jedan osvajač našeg „Vrućeg trona“ u proteklim sedmicama bio je bend Urban instinkt, koji se sada nalazi na sredini naše liste sa svojom numerom „Španac“. Helem Nejse iza sebe ima uspješan period, momci su nedavno izdali album, a njihova pjesma „More Than Weed“ se ovaj put nalazi na 6. mjestu.

Dubioza kolektiv se spustila dva mjesta u odnosu na prošlu sedmicu, pa se njihova pjesma „Take my job away“ nalazi na 7. poziciji. 8. mjesto naše „Top 10“ liste zauzeli su momci Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom „Naša noć“.

Ovosedmični noviteti na 9. i 10. poziciji naše „Top 10“ liste su pjesma „Srce“ benda The Shejvers, odnosno singl “Sophia”, banjalučkog benda Subversion.

Naši novi osvajači „Vrućeg trona“ su dokaz da se za samo 7 dana može ostvariti ogroman uspjeh na „Top 10“ listi, tako da ne zaboravi da glasaš i pružiš podršku svom favoritu.  Mi se trudimo da ti svake sedmice predstavimo novu i kvalitetnu domaću autorsku muziku, a ti se potrudi da ih nagradiš glasanjem, koje traje do nedjelje uveče.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...