Header

“Charna” poziva na promociju spota za pjesmu “Sanjaš”

Banjalučki bend “Charna“ promovisaće svoj novi singl i video spot za pjesmu „Sanjaš“ u klubu „Rock Symphony caffe“ u četvrtak 26. decembra u 21:30. Bend će pjesmu predstaviti u sklopu festivala „#Slušajdomaće vol:6“, a zajedno sa „Charnom“ nastupiće i sastavi „Cornix“, „Eho radar“ i „MultiCultus“.

Novi singl „Charne“ bavi se aktuelnim domaćim i regionalnim problemom, a to je odlazak mladih ljudi iz naše zemlje. Bend će u ovom singlu kroz lična iskustva prenijeti poruke o tome šta donosi život van granica zemlje, ali kakve prednosti donosi ostanak u našoj zemlji.

Novi singl je snimljen u „Cirith Ungol“ studiju, a za miks i master je bio zadužen Dražen Kecman. Pjesma je dobila i svoju ekranizaciju pa je tako za video spot bio zadužen Vedran Ševčuk Alf, koji stoji iza imena „Paradajz Prodakšn“. Režiju za spot potpisuje režiser Boško Krljaš, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Bojan Kolopić, glumac Narodnog pozorišta RS.

„Charna“ je Hard rock bend iz Banjaluke, osnovan još krajem 2009. godine. Od samog početka bend se fokusira na autorski rad, gradeći čvrst zvuk, sa dosta melodijskih i dinamičkih dionica. Lično preispitivanje, zdrava kritika sebe i društva, utopijska potraga za istinom, kao i socijalno stanje su neke od tema u kojima bend nalazi inspiraciju za pisanje pjesama.

Brojimo još malo do premijere. Vidimo se u četvrtak 26. decembra na Rock Symphony Slušaj Domaće Vol 6#charna #charnaband #newsong #slušajdomaće

Posted by Charna on Wednesday, December 18, 2019

Možda će vam se svidjeti i ovo...