Header

Das Ist Walter ostaje na “Vrućem tronu”

Drugu sedmicu u nizu sarajevski bend Das Ist Walter osvaja naš “Vrući tron”. Pjesma  “U meni”, još jednu sedmicu ostaje na vrhu, zahvaljujući vašim glasovima. Naše čestitke opet idu u Sarajevo.

Kada je riječ o drugom mjestu, prošlosedmična situacija se takođe ponavlja. Bend Zoster sa numerom “Kuda idu svi ti ljudi”, još jednu sedmicu osvaja odličnu drugu poziciju. Pjesma “Qui a tué (béni ou maudit)”, bihaćkog benda Jall Aux Yeux napredovala je pet mjesta i trenutno se nalazi na trećoj poziciji na našoj “Top 10” listi.

Letu štuke i pjesma “Žad” se već nekoliko mjeseci nalaze na našoj listi, a ovaj put su osvojili četvrto mjesto, uz pomoć vaših glasova. Sredinu liste zauzeo je bend The Babe Barbarella ESFF sa pjesmom “Bježim od Sebe”, koju smo vam predstavili prošle sedmice.

Drugi prošlosedmični novitet, pjesma “Ploča na dobro” benda Neki plavi mjesec, sada se nalazi na 6. poziciji. Sedmo mjesto pripalo je hitu Ammare Mistrić “Spoji riječi”, a 8. poziciju zauzeo je Božo Vrećo zajedno sa Barcelona Gipsy BalKan Orchestrom, odnosno njihova pjesma “Selma”.

Na našoj “Top 10” listi došlo je vrijeme i da se nađe “Home karanjtin šov” koju izvodi bend Činčila, a vezano je za trenutnu situaciju. Listu završavamo novitetom “Zemlja” benda Revolt.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...