Header

Das ist Walter osvojio “Vrući tron”

Trend da noviteti na našoj “Top 10“ listi osvajaju „Vrući tron“ nastavlja se i ovaj put, jer je pjesma  “U meni”, sarajevske grupe Das ist Walter, poslije samo 7 dana došla na prvo mjesto. Čestitke bendu!

Prošlosedmični pobjednici, grupa Zoster sa pjesmom “Kuda idu svi ti ljudi”, pokvarila je plasman za jedno mjesto, te ove sedmice zauzima i dalje odlično drugo mjesto. Vaši glasovi su i ove sedmice među prve 3 pjesme naše “Top 10” liste smjestili Letu Štuke i pjesmu “Žad”, koja sad već tradicionalno, iz sedmice u sedmicu, zauzima jedno od mjesta u vrhu.

Numera  “Selma”, koju Božo Vrećo izvodi zajedno sa Barcelona Gipsy BalKan Orchestrom, zauzela je četvrtu poziciju, jednu niže nego prošle nedjelje, kao i bend Eho Radar sa pjesmom Oprosti za bol”, koji se trenutno nalazi na sredini naše “Top 10” liste.

I Ammara Mistrić se spustila za jednu poziciju u odnosu na prošlu sedmicu, pa se njen singl “Spoji riječi”, sada nalazi na 6. mjestu. A ista situacija je i sa bendom Helem Nejse, koji trenutno zauzimaju 7. mjesto sa svojom pjesmom “More Than Weed”. Prošlosedmični novitet pjesma “Qui a tué (béni ou maudit)”, bihaćkog benda Jall Aux Yeux, zauzela je 8. mjesto na našoj “Top 10” listi.

Kao i svake sedmice, vrijeme je za dva noviteta, a ovaj put su to pjesma “Ploča na dobro” benda Neki plavi mjesec, te nova pjesma grupe Babe Barbarella ESFF “Bježim od Sebe”.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...