Header

Domaće snage na Jelen Music Show Live koncertu u Prijedoru

Ekipa koja stoji iza poduhvata Jelen Music Show, koji je, evo već godinu dana u službi autorskog stvaralaštva BiH, odlučila je da publici koja nas i svoje omiljene bendove podržava svo ovo vrijeme, pokloni koncert za pamćenje.

Šestočasovnu zabavu, za koju teku posljednje pripreme, zakazali smo  za 6. jul u 19 časova u parku kod Jelen Pub-a by Life Club u Prijedoru. Potrebno je da ponesete pregršt dobrog raspoloženja i da ostanete dovoljno žedni, kako biste potpuno uživali u dobro raslađenom Jelen pivu.

Dobru zabavu u ljetnom ambijentu začiniće nastupi domaćih bendova: KOB iz Kostajnice, Grefran iz Bihaća, Tattoo iz Prijedora, iz Banjaluke će svirati Brutal Protest i Sopot, a specijalni gost koncerta je bend Crvena jabuka.

Biće to jedinstvena prilika da se družite sa muzičarima, podržite njihov autorski rad u koji su sigurno uložili mnogo truda, informišete se o novitetima koje vam donosimo na portal www.jelenmusicshow.com, podijelite s nama svoja zapažanja i naravno, uživate u muzici i plesu uz čašu Jelen piva.

JMS LIVE POSTOVI_jul-02

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...