Header

“Don’t panic”: Stigao prvi album dvojca Switch2Smile

Elektro dvojac Switch2Smile koga čine Aleksandar Vidaković i Ivan Zubo, nedavno su objavili album “Don’t panic” koga čini 10 traka i brojne saradnje sa evropski priznatim muzičarima, već je uveliko osvojio srca publike.

Kako ističe Vidaković, s obzirom da je ovo njihovo prvo izdanje, veoma su se potrudili oko svakog detalja, kako bi njihovo “muzičko čedo” bilo jedinstveno i prepoznatljivo.

“Sve ovo smo pripremali godinu i po dana i ništa nismo prepuštali slučaju – od svake melodije, pa do dizajna i izdavanja albuma” – kaže Vidaković.

Ovaj sastav aktivno promoviše album, koji postiže veliku slušanost na evropskim radio-stanicama.

dont-panic

 

“Turneju smo počeli 11. Februara, a publika nas može vidjeti i čuti u Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji, Španiji, Maldivima, Mađarskoj i Hrvatskoj, a u pregovorima smo i s organizatorima ‘Exit’ festival” – naglasio je Vidaković.

Album “Don’t Panic” publika može da preuzme na zvaničnoj internet stranici www.switch2smile.com, a ovaj muzički dvojac je spremio i original CD. Nove pjesme su, takođe, dostupne na portalima kao što su iTunes, Spotify, YouTube, Soundcloud, Google play.

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...