Header

Drugu sedmicu zaredom pjesma „Vrati me“ na „Vrućem tronu“

Banjalučki bend Charna i numera „Vrati me“ drugu sedmicu zaredom dobili su najveću podršku publike, a koja je svojim glasovima omogućila da se održe na „Vrućem tronu“ Jelen Top 7 liste.

Na drugoj poziciji su, kao i protekle sedmice, bend Letu Štuke sa pjesmom „Bože zdravlja“, dok su Dalal Midhat sa „Never give up“ i Aleksndar Vidaković i njegova pjesma „Moonlight“ u odnosu na proteklu sedmicu samo zamijenili pozicije na trećem, odnosno na četvrtom mjestu liste.

Bend Start i pjesma „Tamo“ su sa pozicije noviteta, a uz pomoć glasova publike dospjeli na peto mjesto, a bend Starbridge i numera „U polusnu“ je skočio za jedno mjesto i sada za njih možete da glasate na mjestu broj 6.

Umjetnik Damir Avdić i njegova pjesma „Nuspojave“ su zabilježili pad za dvije pozicije, pa su tako ovu sedmicu na sedmom mjestu Jelen Top 7 liste.

Kao novitet predstavljamo sjajan duet dva vrhunska umjetnika – Bože Vreće i Vasila Hadžimanova, koji će se za opstanak na listi boriti sa numerom „Ko li noćas miluje ti kosu“.

Glasajte za svoje favorite i slušajte domaću muziku!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...