Header

Dubioza kolektiv i “Rijaliti” na broju jedan!

Ovosedmični “Vrući tron” osvojio je zahvaljujući glasovima publike bend Dubioza kolektiv sa singlom „Rijaliti“. Bend Helem Nejse i pjesma „Bolje bi ti bilo“nakon dvije sedmice vladanja samim vrhom “Top 10” liste “pao” je za jedno mjesto i zauzima drugu poziciju. Tupas Mene napredovao je za jedno mjesto u odnosu na prošlosedmično četvrto mjesto. Njihov „Novi dan“ nalazi se na trećem mjestu. Laka i numera „Lizalo“ u padu je za jedno mjesto i ove sedmice nalazi se na četvrtom mjestu. Kultur Shock i singl „Refugee Song“ su sa sedme, došli na petu poziciju i ostvarili napredak za dva mjesta na listi.

Prošlosedmični novitet, singl „Tiha Voda“ Nermina Puškara smjestio se na šestom mjestu, dok se na sedmoj poziciji nalazi Neki Plavi Mjesec i pjesma „Ljubiš mi se“, koji je u padu za četiri mjesta. Pjesma „Zima će sad“ benda Divan je petog mjesta, stigla na ovosedmično osmo mjesto.

Ove sedmice sa liste smo ispratili bendove Vakat i Pakleni toranj, dok su naši ovosedmični noviteti “Dim” koji nam predstavljaju Futavci, kao i Aberdar sa singlom “Glad”!

Imate dovoljno vremena da glasate za omiljeni singl ili izvođača, jer upravo vi odlučujete ko će sljedeću sedmicu zasjesti na naš „Vrući tron“.

Možda će vam se svidjeti i ovo...