Header

DVIJE SEDMICE U NIZU ČINČILA NA “VRUĆEM TRONU”!

Naš “Vrući tron” drugu sedmicu u nizu zauzima bend Činčila sa singlom “Marš na Mars”, koji je oduševio publiku! Prošlosedmični novitet Grin Bulz i singl “Pauza” ove sedmice zauzima visoko drugo mjesto na “Top 10” listi, dok je na trećem mjestu Brutal protest sa singlom “Brudi”, koji je ostvario napredak za dva mjesta.

Ovosedmično četvrto mjesto zauzima bend iz Zenice Bruhuuhu sa singlom “Trust”, koji se prošle sedmice nalazio na osmoj poziciji, te je ostvario napredak za četiri mjesta! Prošlosedmični novitet The Shejvers sa singlom “Ostani” ove sedmice zauzima stabilnu petu poziciju, dok se na šestom mjestu nalazi Kolja sa singlom “Svaku noć je isti mrak”, koji je u padu za tri pozicije. Na sedmom mjestu ove sedmice nalazi se bend Arka sa singlom “Divan dan”, koji je u padu za četiri mjesta! Božo Vrećo je sa singlom “Dragi” sa drugog mjesta došao na osmo, te ostvario pad na listi za čak šest mjesta!

Noviteti ove sedmice su Važno Obavještenje sa singlom “Drugi ritam” na devetom mjestu, kao i Pajperov smijeh sa singlom “Svjetla su daleka”, koji se nalazi na desetom mjestu “Top 10” liste!

Upravo tvoji glasovi odlučuju ko će se naredne sedmice naći na samom vrhu i osvojiti naš “Vrući tron”!

Glasaj već sada! Podijeli “Top 10” listu i sa prijateljima koji podržavaju domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...