Header

Edo Maajka na “Vrućem tronu”

Poslije samo sedam dana provedenih na “Top 10” listi, reper Edo Maajka sa pjesmom “Kreator” je došao na “Vrući tron”. Edo i njegov bend su kamerom zabilježili popodnevni session i napravili spot za uvodnu pjesmu sa albuma Put u Plus, koja je rekordnom brzinom osvojila najveći broj vaših glasova, na čemu im čestitamo!

Sa “Vrućeg trona” je skliznuo bend Sopot, čija pjesma “Krenimo iz početka” sada sauzima drugo mjesto. Prošlosedmični plasman nije mijenjao bend BruhUuhu, jer je pjesma “Frontline” ostala na trećem mjestu.

Drugi prošlosedmični novitet, singl “Antagonist” benda Revolt došao je do četvrte pozicije, a sredinu “Top 10” liste zauzima Brutal Protest sa pjesmom “Noć, noć”, koji su napredovali za dva mjesta u odnosu na prošlosedmični plasman.

Stefan Maestro sa singlom “Hani” trenutno zauzima šestu poziciju, što je pad za četiri mjesta u posljednjih sedam dana. Sedmo mjesto je uz pomoć vaših glasova osvojila pjesma “Vazduh” u izvedbi Anje Štark i Hibrida, koja je prošlu sedmicu provela na šestoj poziciji. Osmo mjesto pripalo je sarajevskom bendu Činčila i singlu “Gdje mi je glava”.

Pjesma “Djeca Snivaju Snove” benda GRLLL, čiji članovi žive u Australiji, jedan je od ovosedmičnih noviteta na “Top 10” listi. Drugi novitet je četvrti singl bihaćkog benda Luddit pod nazivom “Kinezi (Savršeni um)”.

Jelen Music Show je nedavno proslavio četvrti rođendan, a pored mnogobrojnih čestitiki, redovno nam stižu i novi autorski muzički radovi, što je i cilj naše muzičke platforme. Nastavite i dalje da nam se javljate sa svojim novitetima i iskoristite prostor za promociju urbanih autorskih pjesama.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...