Header

EHO RADAR NA VRHU „TOP 10“ LISTE!

Bend Eho Radar i singl “Prah”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi, ove sedmice zauzima “Vrući tron”! Nakon tri sedmice vladanja samim vrhom, bend Sunday Stories se sa aktuelnim singlom “Dišem”, koji je osvojio srca publike, nalazi na drugom mjestu. Visoko treće mjesto zauzima Laka sa singlom “Ostarih”, koji je napredovao za jedno mjesto! Frenkie, Kontra i Indigo sa aktuelnim singlom “Sad bi htjela”, su ove sedmice zauzeli četvrto mjesto i zamijenili se sa Lakom u odnosu na prošlu sedmicu.

The Shejvers i “Duhovi vremena” su napredovali za dva mjesta i ove nedjelje se nalaze na polovini “Top 10” liste, odnosno na petom mjestu. Šestu poziciju zauzimaju Domino Efekt sa pjesmom  “U meni”, koji su prošle sedmice bili na visokom drugom mjestu.

Kolja Pejaković sa singlom “Previše”, u padu je za dvije pozicije, te je sa petog došao na sedmo mjesto. Crystal sa singlom “Uzmi sve što imam” i ove sedmice zauzima osmo mjesto “Top 10” liste!

Ovosedmični noviteti su Propeler sa singlom “Fabrika stereotipa”, kao i BruUuhu i singl “Dance”.

Glasaj do ponedjeljka za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u najboljoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...