Header

Eho Radar ponovo na “Vrućem tronu”

Bend Eho Radar se nakon tačno dva mjeseca vratio na naš “Vrući tron”. Zahvaljujući vašim glasovima, njihova pjesma “Oprosti za bol” ove sedmice se nalazi na prvom mjestu naše “Top 10” liste. Čestitke bendu iz Prijedora!

Pjesma „Bolestan sam“, benda Luddit, se već četvrtu nedjelju uzastopno ne pomjera sa druge pozicije, dok je treće mjesto zauzeo prošlosedmični novitet, numera Ammare Mistrić “Spoji riječi”.

Letu štuke su standardno pri vrhu naše liste, ovaj put su zauzeli četvrto mjesto sa svojim singlom “Žad”. Kao i prošle sedmice, sredinu “Top 10” liste su zauzeli Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom “Naša noć”, a prošlosedmični osvajač “Vrućeg trona”, zenički bend Pakleni toranj se sa svojom  pjesmom “Da si sada tu” našao na 6. poziciji.

Bend Helem Nejse sa pjesmom “More Than Weed” sedmicama “šeta” po našoj “Top 10” listi, tako se ove sedmice zahaljujući vašim glasovima, našao na 7. mjestu. Prošlosedmični novitet, Masa Mor sa pjesmom “Čuvaj svoju čašu” zauzeo je 8. poziciju.

Dvije fantastične numere donosimo ove sedmice kao novitete,  a to su pjesma “Selma”, koju Božo Vrećo izvodi zajedno sa Barcelona Gipsy BalKan Orchestrom i singl benda Zoster “Kuda idu svi ti ljudi”.

Nastavi da glasaš za svoje omiljene numere i bendove, kako bi tvoji favoriti osvojili naš “Vrući tron”. Podsjećamo te i da Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno JELEN PIVO i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com.

#slusajdomace

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...