Header

Ekranizovana “Pandora” Bože Vreće

Pjesma “Pandora” koju su zajedničkim muzičkim snagama snimili Božo Vrećo i Marko Luis, jedna je od najpopularnijih pjesama na Božinim koncertima, pa su zato ova dvojica sjajnih muzičara odlučila da je ekranizuju.

“Pandora” u mojoj pjesmi nije samo mit, nije to samo pjesma o prvoj ženi koju po mitologiji stvara Zevs i koja imenom kazuje da je “svime obdarena”, nije to pjesma samo o toj magičnoj kutiji iliti posudi pithisu koju ona nosi kao zavještanje nade i ljubavi, svoj jedini miraz. Personifikacija je to najdubljih emocija, iskrenog i neuplašenog srca koje odlučuje koga će voljeti, i u tom ljubavnom vrtlogu se dva srca i pronalaze bez da ih išta drugo veže, samo pripadanje i osjećaj beskrajne ljubavi i bliskosti”, rekao je Vrećo o pjesmi.

Spot su, kako kaže, snimali u Beogradu, a režiju potpisuje Dragan Jereminov.

“Saradnja sa Markom Luisom se sa mog četvrtog prenijela i na peti album „Melek“. Divno je to prijateljstvo i sinergija koju dajemo jedan drugom svaki put kad radimo zajedno”, naglasio je Božo Vrećo.

Oduševljenje saradnjom nije krio ni Marko Luis koji je svoje emocije povodom objavljivanja novog spota podijelio na svom Instagram profilu.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...