Header

Ekskluzivno: Evo kako je sniman spot „Tim za nebo“

Sarajevska umjetnica Ina Hamzić, objavila je spot za svoj drugi singl „Tim za nebo“. Tekst i muzika su djelo Azura Jahića, koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju ispred svog studija „Spectrum“.

Režiju i montažu spota potpisuje Arnej Misirlić, sa kojim je Ina sarađivala i na snimanju prvog spota za pjesmu „Sve“. Za kompletan stajling je bio zadužen dizajner Milan Senić.

„Spot je specifičan zbog ‘first person’ kadrova koji su deautomatizovali percepciju svakodnevnih radnji, te na zanimljiv način predstavili moj pogled na pojavnost. Mladalačke, zaigrane, ljetne, ljubavne scene snimane su na dvije lokacije- u Sarajevu i na Blidinju“, istakla je Ina.

U spotu se pojavljuju modeli Ajla Kazaferović, Soraja Čehić, Adnan Kazaferović i Halid Gušo, koji su već sarađivali sa mladom pjevačicom. U ulozi Ininog partnera našao se Jasmin Drinjaković, bh. model sa inostranom karijerom.

Ina je eksluzivno sa čitaocima Jelen Music Show-a podijelila fotografije sa snimanja spota za pjesmu „Tim za nebo“. Fotografije možete pogledati u nastavku, a pjesmu i spot poslušati ovdje.

IMG_9936 IMG_9820 IMG_9629 IMG_9512IMG_9505IMG_9983

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...