Header

Frenkie: Oda očevima kćerki u numeri „Malkice“

FMJM ekipa, koju između ostalog čine Frenkie, Kontra i Indigo ne prestaje da nas iznenađuje novim muzičkim projektima. Tako pjesma „Malkice“ sa njihovog aktuelnog albuma „Putanja“, koju su juče objavili, već broji preko 100.000 pregleda.

Prvi put u svojoj karijeri Frenkie pokazuje novu stranu i na jako emotivan način, u pjesmi i videospotu za pjesmu “Malkice”, opisuje svoje očinsko iskustvo. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a dostupan je na službenom FMJAM YouTube/Vevo kanalu.

“Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama”, izjavio je Frenkie.

Ova neumorna FMJAM trojka uveliko radi na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Plan je da u septembru uđu u studio i, kao i prošli put, za nekoliko dana snime cijeli album.

AUTOR: Mirna Pijetlović

Možda će vam se svidjeti i ovo...