Header

Frenkie zauzeo “Vrući tron”!

Nakon dvije sedmice dominacije benda Činčila sa singlom “Bez oblika” na našem “Vrućem tronu”, ove sedmice sam vrh “Top 10” liste zauzeo je Frenkie sa pjesmom “Koraci”. Činčila je na visokom drugom mjestu, dok je na trećoj poziciji BruhUuhu i njihov singl “Dance”, koji su u padu za jedno mjesto. Četvrto mjesto zauzima bend Trojica sa singlom “Ko ti ovo radio”, koji su napredovali za jednu poziciju.

Peto mjesto zauzima Hibrid sa pjesmom “Ne mogu da zaspim”, koji je u padu za dvije pozicije, dok se na šestom nalazi Danijel Deni Karalić i singl “200 miliona tona betona”. Ovaj singl smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi.

Sedmu poziciju zauzima Propeler i singl “Zrno”, koji je napredovao za jedno mjesto, dok se na osmom mjestu nalazi prošlosedmični novitet, Shizomantra i “Čovjek za dijagnozom” u Live izvođenju.

Noviteti u okviru “Top 10” liste ove sedmice su Stefan Maestro i singl “Drama”, kao i Škodra sa pjesmom “Ona zna”.

Glasaj do nedjelje uveče za omiljeni singl, izvođača ili bend, preslušaj kvalitetne domaće singlove u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...