Header

“Gospođe” osvojile Vrući tron

Prvi singl banjalučkog benda Voodoo Mojo „Gospođe“ očigledno se dopao publici koja ih je svojim glasovima vinula na ovosedmični „Vrući tron“ Jelen Music Show. Kao novitet na „Top 7“ listi ovaj put predstavljamo pjesmu „Disneyend“ koju su zajedničkim muzičkim snagama uradili banjalučki muzičari Stefan Maestro, Vanja Mišić i bend Brutal Protest.

Kada je u pitanju stanje na našoj listi, ovaj put ste izglasali da bend Eastrock iz Višegrada, odnosno Užica sa pjesmom „Zidovi“ zauzme drugo mjesto, dok je banjalučki Tupas Mene sa pjesmom „Revolucija“ ostvario bolji rezultat u odnosu na prošlo glasanje i našao se na trećem mjestu. Nermin Puškar sa pjesmom „Kad u ovu ljubav sumnjam“ je ostvario nešto manji broj glasova, tako da je na listi „pao“ na četvrto mjesto, a dok ste Sajferu i njegovoj pjesmi „Noćas ljubav ne spava“ dali nešto više glasova, te je upravo zbog vas zauzeo peto mjesto naše liste.

Banjalučki muzičar Veltšmerc sa pjesmom „Sve moje nisam ja“ i prijedorski bend Tattoo sa pjesmom „Sve te stvari“ ovaj put na listi se predstavljaju na sedmoj i osmoj poziciji.

Možda ste uočili da na našoj listi preovladavaju banjalučki muzičari i bendovi, koje moramo da pohvalimo jer su u posljednjim mjesecima vrijedno radili na svojim autorskim pjesmama, a ostalim bendovima iz čitave BiH poručujemo da nastave njihovim muzičkim koracima, a i Jelen Music Show je tu da ih podrži. Glasanje je počelo, podržite svoj omiljeni bend, jer samo ste vi ti koji odlučujete ko će zauzeti prvo mjesto „Top 7“ liste u okviru Jelen Music Show!

Možda će vam se svidjeti i ovo...