Header

Grupa K.O.B. objavila singl „1290“

Novi singl i video spot nam stiže iz Kostajnice, i to iz muzičke kuhinje grupe K.O.B. Riječ je o pjesmu “1290” koja priča jednu ljubavnu temu. Za produkciju singla koji je snimljen u “Digital Boyler studiju” u Banjaluci, bio je zadužen Ninoslav Dobrijević, koji potpisuje i aranžman i tekst pjesme. Osim Dobrijevića, na aranžmanu su radili i članovi benda Vanja Cvijanović, Duško Cikota i Milorad Nježić, kao i Siniša Borojević.

Muzičari ističu da je bend pronašao inspiraciju za novi singl u numeri “Povedi me sa sobom” prijedorskog sastava “Tattoo”.

“Nije nam bio cilj da radimo direktan omaž bendu “Tattoo”, ali svaki slušalac će imati svoje viđenje i sliku pjesme”, pojasnili su članovi K.O.B.-a.

Za novi singl snimljen je i video-spot, za kojeg scenario i režiju potpisuje Denis Cvijanović.

“Ne postoji tematika za ovakav spot. Rađen je tako da svako stvara svoju sliku i priču gledajući spot. Sloboda je na svakom pojedincu da se pronađe i shvati spot na svoj način. Video je pun simbolike koja samo usmjerava ljude na određenu temu”, ističu muzičari.

Fotografiju potpisuje Indir Merdanović, kao i kameru. Uz njega, na kameri, montaži i postprodukciji je radio Slaviša Janjetović. Osim benda, u spotu se pojavljuje i Danijel Borojević, koji je glumio i u ranijim spotovima.

Publika će pjesmu moći premijerno čuti 12. jula u “Rock Symphony” kafeu u Banjaluci, kada će svirati u sklopu manifestacije “Slušaj domaće” sa kolegama iz bendova “Tupas mene” i “Tibor i Baš Čelik”.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...