Header

Helem Nejse i „Bolje bi ti bilo“ na „Vrućem tronu“

Bend Helem Nejse i pjesma „Bolje bi ti bilo“ zahvaljujući vašem upornom glasanju već drugu sedmicu zaredom vladaju našim „Vrućim tronom“.

Na drugom mjestu Jelen top 10 liste nalazi se Laka i numera „Lizalo“ koji su se u odnosu na proteklu sedmicu popeli za jedno mjesto više. Kao treći na listi smjestili su se Neki Plavi Mjesec i numera „Ljubiš mi se“, dok je bend Tupas Mene pao za dvije pozicije, pa tako ovu sedmicu za njihovu pjesmu „Novi dan“ možete glasati na poziciji broj četiri.

Pjesma „Zima će sad“ benda Divan je sa pozicije noviteta dospjela čak na peto mjesto. Bend Vakat i numera „Vođa“ su se popeli sa sedmog na šesto mjesto ovu sedmicu, a na listi su zamijenili mjesto sa bendom Kultur Shock i numerom „Refugee Song“, koji su sada na sedmoj poziciji.

Bend Pakleni Toranj smo proteklu sedmicu predstavili kao novitet, a ovu za njihovu pjesmu „Čekam“ možete glasati na poziciji broj osam.

Naši ovosedmični noviteti su muzičar Nermin Puškar i bend Dubioza Kolektiv sa pjesmama „Tiha Voda“ i „Rijaliti“.

Na vama je sada da sve pjesme preslušate i svoj glas date favoritima, jer samo vi možete uticati na to kako će lista izgledati i ko će sljedeću sedmicu zasjesti na naš „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...