Header

Indigo oduševio publiku sa remixom singla “Tupakamaru”!

Prije desetak dana Indigo je objavio remix singla “Tupakamaru” i oduševio publiku, koja redovno prati aktivnosti FM Jam ekipe. Riječ je o svojevrsnom klupskom remixu koji je nastao spontanim eksperimentisanjem ovog producenta. FM Jam trio je za februar najavio i novi video spot za pjesmu “Sad bi htjela”.

Prošlo je nešto više od godinu dana od izlaska albuma “Egzil” domaćih repera Frenkija, Kontre i njihovog producenta Indiga, a i dalje se redaju singlovi koji osvajaju hip hop publiku, ne samo na domaćem, neg oi na regionalnom tržištu.

“Iako spremamo i novu muziku, često se vraćamo na pjesme sa ‘Egzila’ i radimo posebne verzije koje koristimo u klubovima i na nastupima. Jedna od njih je i ‘Tupakamaru’ koja je sada dobila novu, klupsku verziju. Prvo se radilo o kratkoj verziji koju smo nekoliko puta testirali u klubu, a nakon pozitivne reakcije publike odlučio sam joj se više posvetiti da bismo je na kraju predstavili kao potpuno novu verziju pjesme”, rekao je Indigo.

Remix je objavljen na FM Jam Youtube kanalu, a za isti se zainteresovala i izdavačka kuća Universal Music, pa će pesma uskoro biti dostupna na svim digitalnim platformama. Remix je za 10 dana pregledalo više od 20,000 ljudi.

Video koji prati ovu pjesmu je varijacija na osnovu originalnog spota za pjesmu “Tupakamaru”, a montirao ga je Vedran Haračić iz Salt And Flow produkcije. Originalni spot objavljen je prije osam mjeseci, a ovih dana dostiže milion pregleda.

Pored radova na najavljenom trećem zajedničkom albumu sa Frenkijem i Kontrom, Indigo radi i na svom prvom solo albumu o kojem ne otkriva mnogo detalja, a poznavajući rad ovog talentovanog DJ-a očekivanja mogu biti veoma velika.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...