Header

JELEN MUSIC SHOW LIVE ODLIČNIM NASTUPIMA BENDOVA ODUŠEVIO PRIJEDORČANE

Jelen Music Show Live, koji je održan u Prijedoru, 6. jula u Parku kod Jelen Pub-a by Life Klub okupio je više hiljada posjetilaca koji su uživali u odličnim nastupima bendova: Crvena Jabuka, Sopot, Brutal Protest, Tatoo, Grefran i Kob. Ulaz je bio besplatan, a cilj ovog događaja je promocija domaće muzike i podrška domaćim muzičarima.

Ljeto i preko šest sati odličnog domaćeg zvuka, kao i rashlađeno Jelen pivo, bili su idealna kombinacija za dobar provod sa prijateljima. Koncert za sve generacije predstavio je i koncept Jelen Music Show, koji već godinu dana putem portala www.jelenmusicshow.com, pisanih i video intervjua, top liste, promoviše muzičare i bendove koji stvaraju autorsku muziku.

untitled (18 of 25)

Gromoglasnim apluzima publika je podržala svaki bend i plesala uz njihove hitove. Redali su se fantastični nastupi bendova koji stvaraju isključivo autorsku muziku: Kob iz Kostajnice, Grefran iz Bihaća, Brutal Protest i Sopot iz Banjaluke, domaćina Tatoo iz Prijedora.  Vrhunac večeri je bio nastup benda za sve generacije, Crvene jabuke koja je raspjevala publiku uz najveće hitove koji žive već decenijama.

Jelen Music Show je postao omiljena tema muzičara, a top lista „Top 7“ podstakla je takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na „Vrućem tronu“. Uspjeh ovog jedistvenog projekta pokazuje da se domaća muzička scena probudila i ujedinila, te da je neophodna podrška Jelen Music Show-a, kao prava motivacija muzičarima za stvaranje novog muzičkog autorskog rada.

32

Ovo je bila jedinstvena prilika da se publika tokom ljeta dobro zabavi, da bendovi imaju priliku da nastupe i predstave svoj autorski rad, te da se podrži domaća muzička scena. Jelen pivo je, kao i uvijek, neizostavni dio muzičkih, kulturnih i sportskih dešavanja.

Na istoj pozornici u Parku kod Jelen Pub-a by Life Klub u Prijedoru, večeras nastupa bend Brkovi, koji publika s nestrpljenjem očekuje. Večeras se očekuje nekoliko hiljada ljudi, a energični nastup velikog regionalnog benda Brkovi garantuje savršen provod. Ulaz je besplatan.

Nazdravi i ovog ljeta uz Jelen pivo!

untitled (6 of 25)

untitled (12 of 25)

untitled (20 of 25)

untitled (17 of 25)

Možda će vam se svidjeti i ovo...