Header

„JELEN MUSIC SHOW LIVE“ SE NASTAVLJA OVE SUBOTE NASTUPOM BENDA STARBRIDGE!

Sarajevski bend Starbridge biće dio „Jelen Music Show Live“, muzičkog karavana nastupom predstojeće subote 28. septembra u lokalu „Just Pub“ u Istočnom Sarajevu, sa početkom u 19 časova. Publici obećavaju odličnu svirku!

Bend je ljeto proveo radno, nastupajući po regionu, te ističu da se raduju nastupu  u svom gradu, pred publikom koja ih voli. Dobar zvuk , odlična energija i vrhunska atmosfera prate svaki njihov nastup, a fanovima obećavaju isto i ovu subotu.

“Veoma smo zadovoljni našim nastupima na nekoliko festivala ovoga ljeta, od kojih bi izdvojili nastup na Banjalučkoj gitarijadi gdje smo nastupili kao specijalni gosti i odsvirali naše autorske pjesme, a reakcija publike je bila na naše veliko zadovoljstvo odlična”, rekli su članovi benda.

Starbridge postoji od 2015. godine, a grupu čine vokal Dejana Hršum, gitarista Daniel Grahovac, basista Ivan Grizelj i bubnjar Dragan Grahovac. Pored autorskih pjesama, od kojih su se među publikom posebno izdvojile „Reborn“ i „Days of Fire“, bend je počeo i sa snimanjem cover pjesama.

“Nedavno smo objavili dva covera od ukupno četiri koliko smo ih snimili u live session-u u studiju ” Long Play ” Mahira Sarihodžića i u narednim danima očekujte i preostala dva da ugledaju svjetlost dana. Sama ideja snimanja cover-a je da publici približimo naš zvuk i stil sviranja. Nakon toga ćemo publici predstaviti i ostale naše pjesme “, ispričali su članovi benda.

Ističu da su zahvalni organizatorima na pruženoj prilici, jer za njih muzika predstavlja iskrenu ljubav i uživanje u sviranju, bez mnogo razmišljanja o komercijalnom aspektu.

Pratiocima „Jelen Music Show Live“ platforme  poručuju da podrže domaće bendove i njihove nastupe na muzičkom karavanu, da što više dijele objave sa nastupa bendova i da obavezno slušaju domaće!

Ne propusti ove subote, 28. septembra u Istočnom Sarajevu, u lokalu Just Pub, poslušati bend Starbrige. Prisutne pored odlične svirke, očekuje i rashlađeno Jelen pivo i mnogobrojni pokloni.

Muzički karavan se nastavlja pod dobro poznatim sloganom “Podrži domaću muzičku scenu i slušaj domaće”. Više detalja o svim koncertima u okviru muzičkog karavana, možeš potražiti na Jelen Music Show muzičkoj platformi, kao i na istoimenim stranicama na Facebook i Instagram

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...