Header

Jelen Music Show Live Session donosi svirke od kuće

Jelen Music Show Live Session donosi svirke koje ćeš moći pratiti iz udobnosti svog doma. Možda trenutno nisi u mogućnosti da odeš na Live svirku svog omiljenog muzičara, ali to ne znači da oni nisu tu za tebe! Udobno se smjesti, otvori svoje omiljeno pivo i petkom od 20 časova uživaj uz zvuke kvalitetne urbane domaće muzike.

Znamo da  sada imaš višak slobodnog vremena, zašto ga ne iskoristiti produktivno? Muzika je najbolji lijek za dušu i tijelo, zato nam se pridruži na društvenim mrežama, glasaj za svoje omiljene izvođače i naručuj pjesme koje voliš . Automobil u ovom izlasku nije opcija, tako da ne moraš brinuti koje ti je piće po redu. Otvori Jelen pivo i pridruži se akciji koja cijeli region poziva na svirku svakog petka u 20.00 časova.

Ovaj “izlazak” će biti bez gužve i borbe oko stola, a svi ste dobili mjesto u prvom redu, odmah do bine. Garantujemo ti da ni piće nećeš čekati dugo, što se zna desiti u noćnom provodu, a obradovaćemo te i tim što ti se garderoba po zavšetku svirke neće osjećati na dim. Kad bolje razmislimo, ovakva druženja bismo mogli nastaviti i po završetku trenutne izolacije, zar ne?

Budi dio “Jelen Music Show Live Session”! Uskoro donosimo više informacija. Vikend kod kuće uz #slusajdomace i nije tako loša opcija. Pozivamo i muzičare koji su u prilici da daju svoj doprinos i publici poklone nastup da pošalju e-mail na info@jelenmusicshow.com

#JelenMusicShow #jelenpivo #stayhome #ostanikodkuce #ostaninagajbi

Možda će vam se svidjeti i ovo...