Header

Jelen Music Show od novembra na Atv-u!

Nakon više od dvije godine postojanja jedinstvene muzičke platforme „Jelen Music Show“, koja promoviše domaću muzičku scenu putem online portala i društvenih mreža, došao je trenutak da projekat krene i korak dalje! „Jelen Music Show“ kreće sa realizacijom muzičke emisije, koja će se od novembra emitovati na Atv-u, a voditelj muzičkog TV formata će biti novo lice, Miloš Orlić.

Miloš će zajedno sa Jelen Music Show ekipom zaviriti na probe mnogobrojnih muzičara, posjetiti njihove svirke, ali i saznati šta se novo sprema i čime će mnogobrojni bendovi i izvođači obradovati publiku.

Svake sedmice Jelen Music Show će predstaviti i 10 aktuelnih singlova u okviru „Top 10“ liste, najnovije muzičke vijesti u čuvenom „Muzičkom loncu“, ali i zanimljive intervjue „Pod reflektorom“ Jelen Music Show muzičke emisije. Dio emisije će biti i muzičke premijere, koje će od sada dobiti i televizijsku formu. „Jelen Music Show“ će se emitovati od novembra na ATV-u, subotom u 22.20, kao i ponedjeljkom u 18 sati.

Tokom više od dvije godine postojanja Jelen Music Show je objavio gotovo 400 intervjua, vijesti i izvještaja o novim singlovima, koncertima i video spotovima bh. muzičara. Ova muzička platforma predstavila je oko 30 premijernih izvođenja pjesama i spotova muzičara, koji su izrazili želju da upravo novi projekat predstave u okviru „Jelen Music Show” platforme. Snimljeno je više od 100 video intervjua širom BiH! Jelen Music Show je bio i medijska podrška brojnim festivalima u Bosni i Hercegovini. Redakcija web portala je primila na stotine poruka i mailova muzičara, koji su željeli biti dio „Jelen Music Show“ projekta.

Publika, muzičari, ali i mediji putem www.jelenmusicshow.com muzičke platforme imaju jedinstvenu, najrelevantniju i najaktuelniju bazu domaće muzičke scene na jednom mjestu. “Jelen Music Show” realizuje kreativna agencija Play Team za Atv, a podržava Molson Coors i njihov brend Jelen pivo, koji već godinama podržava domaću muzičku scenu i kvalitetne muzičke i kulturne događaje.

Podrži domaću muzičku scenu, gledaj i slušaj domaće!

Možda će vam se svidjeti i ovo...