Header

Jelen Music Show ponovo na Atv-u!

Muzička emisija “Jelen Music Show” ponovo od ove srijede predstavlja najnovije vijesti sa domaće muzičke scene, kao i aktuelne singlove i planove domaćih muzičara i bendova! Voditelj Miloš Orlić gledaoce vodi kroz kratak pregled aktuelnih dešavanja na muzičoj sceni kroz rubrike “Pod reflektorom”, “Top 10”, kao i “Muzički lonac”.

Gosti rubrike “Pod reflektorom” svake sedmice su muzičari i bendovi, koji imaju šta da poruče i predstave publici na domaćem tržištu, dok “Muzički lonac” donosi kratki pregled noviteta i muzičkih vijesti na našoj online platformi.

Svake sedmice ova TV emisija donosi brzi pregled “Top 10” liste, ali i otkriva ko se nalazi na samom vrhu, odnosno “Vrućem tronu”!  Ne propusti Jelen Music Show svake srijede na Atv Banjaluka od 22.30, kao i nedjeljom od 10.35h i ponedjeljkom od 12.50 sati.

Pogledaj najavu ovosedmične emisije u kojoj smo ugostili muzičara Denija Karalića.

Gledaj Jelen Music Show, podrži scenu i #slusajdomace

Jelen Music Show TV – NAJAVA 9

Ponovo smo s vama nakon praznika, u novom terminu na Atv Banja Luka srijedom u 22:30 i u mnogobrojnim repriznim terminima. "Pod reflektorom" se našao Danijel Deni Karalic! Muzički lonac se i dalje krčka, a šta se to kuha na domaćoj muzičkoj sceni, pogledajte u novoj epizodi 🙂 🍻 #slusajdomace

Posted by Jelen Music Show on Tuesday, February 5, 2019

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...