Header

Kolja osvojio posljednji “Vrući tron” u 2019. godini!

Kolja Pejaković sa singlom “Život je san” je sa trećeg mjesta, na kojem se nalazio prošle sedmice, zahvaljujući glasovima publike, osvojio posljednji ovogodišnji “Vrući tron”.  Čestitamo Kolja!

Visoko drugo mjesto zauzimaju Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit”, koji su se prošle sedmice nalazili na samom vrhu, dok se na trećem mjestu nalazi Božo Vrećo sa emotivnom pjesmom “Krila”. Ovaj emotivni singl smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi, a zahvaljujući glasovima publike, polako, ali sigurno se penje prema samom vrhu!

Četvrto mjesto ove sedmice zauzima bend Tupas Mene i singl “Stranac”, koji je u padu za dva mjesta u odnosu na prošlu sedmicu, dok se na petom mjestu nalazi Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”. Ovaj singl se prije sedam dana nalazio na osmom mjestu, te je ostvario napredak od tri mjesta. Šesto mjesto ove sedmice zauzima prošlosedmični novitet na “Top 10” listi, BoX sa singlom “Berlin”. Dalal Midhat sa singlom “Instant” u padu je za tri mjesta ove sedmice, pa se nalazi na sedmom mjestu, dok se na osmom našli Dubioza kolektiv i Manu Chao sa singlom “Cross the line”, koji su u padu za tri mjesta u odnosu na prošlosedmični poredak.

Ove sedmice noviteti na “Top 10” listi su Palladio String Quartet i “Horizons”, kao i Hibrid sa singlom “Malo mi fali”.

Ko će se naći na  prvom “Vrućem tronu” u 2020. godini, odlučuju isključivo glasovi publike. Do kraja sedmice glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu do vrha “Top 10” liste.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...