Header

Lady D i „Ljubi me“ na „Vrućem tronu“

Banjalučki bend Lady D uz pomoć singla „Ljubi me“ dosegao je sam vrh naše Jelen Top 10 liste i uz pomoć vaših glasova popeo se na sam „Vrući tron“ i to sa pozicije noviteta.

Sa prvog na drugo mjesto su potisnuli Sassju i Darka Rundeka koji se ovaj put na listi predstavljaju sa pjesmom „Savana“.

Za jedno mjesto niže, na treće, ovu sedmicu se spustio bend Tattoo sa numerom „Para“, a na četvrtom je pjesma „Supermarket“ benda Letu Štuke, koji su se tako zahvaljujući vašim glasovima popeli na listi za dva mjesta.

Peto mjesto, kao i proteklu sedmicu, drži bend Dubioza Kolektiv i numera „Rijaliti“, a za Nermina Puškara i njegovu „Tihu vodu“ možete ovu sedmicu glasati na poziciji broj šest, na koju se spustio sa četvrte u odnosu na prethodni krug glasanja.

Helem Nejse i „Bolje bi ti bilo“ su sa treće pali na čak sedmu poziciju, dok je dRUMELODY sa numerom „Blood“ i dalje na osmom mjestu.

Kao novitete za koje možete između ostalih da glasate, predstavljamo vam bend The Synergy koji će vaša srca pokušati osvojiti sa pjesmom „Ne ostavljaj me“, te umjetnika Masu Mora i numeru „Akvarijum“.

Glasajte za svoje favorite i podržite domaću muzičku scenu!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...