Header

Lepršava dječija iskrenost u singlu “Leptiri i kornjače“

Jedinstvena, skromna, nježna, magična poput najljepše kreme od malina, pjevačica i tekstopisac Vanja Mišić iz Banjaluke ovo ljeto će nam garantovano uljepšati svojim novim singlom „Leptiri i kornjače“ koji je upravo doživio premijerno izvođenje.

Za Jelen Music Show je otpjevala dio pjesme i ispričala kojim je sve putevima koračala do konačne realizacije svog drugog autorskog singla. Tekst za “Leptiri i kornjače” napisala je Vanja Mišić, a pored Vanje za muziku i aranžiraman su bili zaduženi i Dario Sandić, Sanja Čolić Zelić, Branko Stolić, Dario Gajić, dok im se u aranžamu pridružio i sjajni Silvio Pasarić. Za produkciju i montažu spota bili su zaduženi Žarko Kalaba i Ognjen Radumilo.

„Rad na ovoj pjesmi mi je predstavljao veliki izazov, jer sam mislila da ne znam da napravim bržu pjesmu od onog najsporijeg tempa, tako da mislim da će ovaj singl biti iznenađenje mnogima“, poručila je Vanja.

Dodaje da je pjesma ljetna, lepršava i da podsjeća na one iskrene dječije emocije, a šta je još rekla o svom novom singlu, pogledajte u našem novom Muzičkom loncu.

Pogledajte novi video spot!

Možda će vam se svidjeti i ovo...