Header

Letu Štuke “doletjele” na “Vrući tron”

Sarajevski bend Letu Štuke sa novom pjesmom „Žad“ za samo jednu sedmicu je uspio doći na naš “Vrući tron”, te se ove sedmice zahvaljujući najvećem broju vaših glasova nalazi na prvoj poziciji. Čestitke odličnim momcima na još jednoj nevjerovatnoj pjesmi!

Bend Eho Radar već sedmicama ne ispada iz top dvije pjesme na našoj listi, a tako je bilo i ovaj put. Sa svojom pjesmom “Oprosti za bol” još jednom su se našli na visokom drugom mjestu. Ni Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom “Naša noć” nisu pokvarili svoj prošlosedmični plasman, pa opet zauzimaju odlično treće mjesto na našoj “Top 10” listi.

Još jedan bend koji je preslikao prošlonedjeljni plasman je Dubioza Kolektiv, tako da pjesma “Take My Job Away” drugu sedmicu zaredom zauzima četvrtu poziciju. Prošlosedmični novitet, sarajevski bend InTheRoom sa pjesmom “Kolsch“ smjestio se na peto mjesto.

Urban instinkt je nakon dvije sedmice ustupio “Vrući tron” drugom bendu, a oni su sa svojom pjesmom “Španac” ovaj put ne 6. mjestu. Armin je sa pjesmom “Ja ću samo da šutim” popravio svoj prošlosedmični plasman za jedno mjestu, te se sada nalazi na 7. poziciji. Charna se spustila za još dva mjesta u odnosu na prošlosedmičnu listu, te njihov singl singl “Sanjaš” sada zauzima 8. mjesto.

Kao i svake sedmice, na našoj “ Top 10” listi imamo 2 noviteta, a ovaj put su to grupa Propeler sa pjesmom “Rock Advertising” i Filip Marić sa svojim singlom “Love song re“.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...