Header

Letu štuke spremaju veliki koncert u Sarajevu!

Omiljena sarajevska grupa Letu štuke u okviru regionalne koncertne promocije svog novog albuma u petak, 26. aprila će održati veliki solistički koncert u Sarajevu u kultnom prostoru Doma mladih. Nakon nastupa u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu, pjesme sa dugoočekivanog četvrtog studijskog albuma, koji nam je pod imenom “Topla voda” u novembru prošle godine donio devet novih pjesama, napokon će biti uživo izvedene i pred sarajevskom publikom.

Album “Topla voda” uspješno je u fokus publike i kritike vratio Dinu i njegove Štuke i obezbijedio im istovremeno mjesta pri samom vrhu godišnjih izbora najboljih albuma u regiji, gdje ni njegovi službeni singlovi “Bože zdravlja”, “Supermarket”, “Bočice” i “Zemlja gori” nisu bili ništa manje zapaženi.

Ljubitelji ovog benda i autentičnog autorskog rada Dine Šarana kojeg, kako struka tako i kolege, stavljaju među vodeće autore regije, u Domu mladih u aprilu će doći na svoje. Uz pjesme s novog albuma publika neće biti uskraćena ni za njihove najveće hitove kao što su “Šutiš”, “Mjesto za dvoje”, “Minimalizam”, “Tesla”, “Bella dona”, “Sunce” i mnoge druge.

Ovacije, horsko pjevanje, te euforija i jake emocije prate koncerte širom regiona, pa se ista atmosfera očekuje i u Sarajevu, gdje publika sa nestrpljenjem očekuje više od dva sata energične svirke.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...