Header

Maja Manojlović priprema autorsku pjesmu sa Đorđem Miljenovićem

Banjalučka pjevačica i vokalna trenerica Maja Manojlović odlučila je da zapliva u autorskim muzičkim vodama i to ni manje, ni više nego u saradnji sa Đorđem Miljenovićem a.k.a. Sky Wikluh. Jedan od “krivaca” zašto će pjesma “Ostani još” dobiti baš takav muzički oblik je i Vukašin Marković. Kako se sve to zapravo kuva, kada da očekujemo premijeru, za Jelen Music Show je ekskluzivno otkrila Maja.

“Za sve dođe pravo vrijeme, a suštinski nikad ne može biti kasno za sjajne stvari koje radite. Ako su iskrene i ispravne, uvijek je vrijeme. Tako da tek sada imam hrabrosti da kažem šta imam, da svoje emocije i fantazije stavim u muziku i stihove, kaže ova pjevačica.

Ističe da je presrećna što je Đorđe Miljenović aka. Sky Wikluh, producent i kreativni genije koji je sa njom prošao put od ideje do realizacije. Pjesma zvuči tačno onako kako ju je zamišljala dok je komponovala za klavirom.

“Do saradnje sa Đorđem došlo je zahvaljujući meni jako bitnoj karici u ovoj priči, pretalentovanom muzičaru, umjetniku i drugaru Vukašinu Markoviću, frontmenu benda IrieFm iz Beograda. To, koliko sam mu zahvalna, jer je nakon što smo preslušali moje ideje, dao vjetar u leđa i ohrabrio me da vrijedi da krenem u to, ne može ni da zamisli. Vukašin je napravio konekciju, napravio teren za taj dio. I naravno da je među prvima čuo pjesmu kada sam je snimila. Ja sam u sigurnim rukama, Đorđe me odlično razumije, ne moram mu skoro ništa objašnjavati, dovoljno je bilo da čuje moj demo i da shvati u potpunosti kako se osjećam. To se rijetko dešava, osim ako nemate posla sa genijem”, otkriva nam Maja.

Za pjesmu kaže da je skup njenih najskrivenijih želja. Vrlo senzualna, duboka, snažna.

“Dok je slušate, imate potrebu da vizuelizujete ono što slušate, to je moja reakcija, ali i reakcija onih koji su je čuli. Presrećna sam i jedva čekam da je pustim u javnost i čujem reakcije publike. Za spot isto već imamo neke ideje i prijedloge. Biće to veliko iznenađenje, a sigurna sam da će publika uživati isto koliko ću i ja sama”, kaže Maja.

Na kraju našeg razgovora dodaje da je promocija planirana na proljeće u Banjaluci i u Beogradu.

“Nadam se da će sve oko ovog singla biti iznenađenje. Ja sam iznenadila samu sebe već do sad učinjenim”, ističe na kraju Maja Manojlović.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...