Header

Masa Mor preuzeo „Vrući tron”

Muzičar Masa Mor  sa pjesmom “Akvarijum” preuzeo je ovosedmični “Vrući tron”, te na drugo mjesto potisnuo Lady D i numeru “Ljubi me”.

Na trećem mjestu je pjesma “Savana” koju izvode Sassja i Darko Rundek, koja je pala za jedno mjesto na našoj Jelen Top 10 listi, dok je na četvrtom, kao i proteklu sedmicu bend Letu Štuke sa pjesmom “Supermarket”.

I bend Tattoo je pao za jedno mjesto niže, pa tako za njihovu numeru “Para” možete glasati na pozicji broj pet. Na šesto sa osmog mjesta popeo se dRUMELODY i pjesma “Blood”, a Dubioza Kolektiv i njihov “Rijaliti” je sa petog pala na sedmo mjesto.

Proslosedmični novitet The Synergy i pjesma “Ne ostavljaj me” uspjeli su da se popunu za jednu poziciju na listi, pa tako za njih možete glasati pod rednim brojem osam.

U ovoj sedmici kao novitete predstavljamo bend The Shejvers i numeru “Moj svijet”, te Kultur Shock koji će vaše glasove pokušati osvojiti sa pjesmom “Mirakula Fantastika”.

Glasajte za vaš omiljeni bend ili umjetnika, jer samo vaši glasovi odlučuju kako će lista izgledati u narednom krugu glasanja.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...