Header

MAYA SAR OBJAVILA LIVE VIDEO ZA SINGL „NAŠA LJUBAV, NAŠA KUĆA“

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, objavila je Live video spot za singl “Naša ljubav, naša kuća”, koji donosi kadrove koncerta u Beogradu, koji je ova muzičarka sa svojim bendom održala u februaru ove godine. U okviru svoje turneje “Live in Theatre” Maya Sar je prvi put održala koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama, a zajedno sa svojim timom je odlučila da upravo singl kojim je najavila novi studijski album dobije još jedan video sa kojim će predstaviti čaroliju koncerta o kojem se dugo pričalo.

Produkciju Live video spota je radila Play Team produkcija iz Banjaluke, sa kojom Maya Sar već duže vrijeme uspješno sarađuje.

Jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

Maya već duže vrijeme sa mnogobrojnim saradnicima priprema novi studijski album, a neke od novih pjesama publika će premijerno imati priliku da čuje i na koncertu u Banjaluci. Ulaznice za ovaj izuzetni koncert za pamćenje su u prodaji godine na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem www.kupikartu.ba.

Možda će vam se svidjeti i ovo...