Header

Maya Sar objavila novi singl “Hvala”

Nakon više od četiri godine, poznata muzičarka Maya Sar objavila je novi singl i video spot pod nazivom “Hvala” i oduševila svoju publiku emotivnom baladom. Omiljena bh. kantautorka se vratila u punom sjaju na regionalnu muzičku scenu. Maya nije krila uzbuđenje, što sa publikom dijeli novu pjesmu!

“Veliko hvala mojim dragim, dugogodišnjim prijateljima i saradnicima, koji su sa toliko ljubavi, talenta, pozitivne energije i vrhunskog umijeća, utkali duh ljepote i zajedništva, dobrih namjera u ono što je naša zajednička strast, život i misija, a to je muzika”, istakla je poznata muzičarka.

Maya se posebno zahvalila svom suprugu Mahiru Sarihodžiću.

“Svako hvala je premalo za ono što jesi, kao čovjek i kao umjetnik, koji svakim novim uratkom pravi korak naprijed, i tako više od 25 godina. Hvala Nikša Bratoš, Daria Hodnik Marinković, Dalibor Marinković, Borjan Milosević, dragi moji prijatelji, počastvovana sam što ste neizostavni dio mog stvaralačkog puta, od samog pocetka”, poručila je Maya Sar na svojoj Facebook stranici.

Zahvalila se i svim akterima, koji su pristali da putem kadrova snimanih po cijelom svijetu, podijele svoje životne priče i sudbine, na najljepši način.

“Hvala mojoj predivnoj publici i svima vama, sto u pjesmama koje stvaram uspijevate pronaci komade svoje duse. Hvala za ljubav i hvala za sve!” – zaključila je Maya Sar.

Posljednji singl “Naša ljubav, naša kuća” Maya je objavila krajem 2015. godine.

Pogledaj video za singl “Hvala” muzičarke Maye Sar!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...