Header

Maya Sar oduševila publiku svojom verzijom pjesme “Zar se nismo shvatili”

Kantautorka Maya Sar domaću i regionalnu publiku oduševila je svojom verzijom singla Zdravka Čolića “Zar se nismo shvatili”, koju je Maya tokom izolacije snimila u akustičnoj verziji sa kolegom i saradnikom Goranom Kovačićem.

Pjesma “Zar se nismo shvatili” objavljena je na albumu Zdravka Čolića “Vatra i barut”  2013. godine, a poznata kantautorka ne krije da joj je to jedna od najdražih pjesama koju je napisala.

“Pjesma ‘Zar se nismo shvatili’ mi je jedna od najdražih koje sam napisala, posebno jer je originalno izvodi Zdravko Čolić, čija interpretacija je bezvremenska i bez konkurencije”, ističe Maya.

Publika će poslije dužeg vremena i pauze koju je napravila u autorskom radu imati priliku da uživa u novim izvođenjima Maye Sar. Malo prije proglašenja pandemije Korona virusa, kantautorka je planirala da predstavi i svoj povratnički singl, čija premijera je s razlogom odložena. Ipak, poželjela da je na ovaj način pruži podršku svima u ovim teškim danima, i podsjeti nas na lijepe emocije i trenutke koji nas vezuju za slušanje njenih pjesama.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...