Header

Maya Sar pred koncert u Banjaluci priprema druženje sa fanovima!

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, a nekoliko dana prije koncerta odlučila je obradovati fanove. Ljubitelji njene muzike će imati priliku da se druže sa Mayom Sar, dobiju ulogu novinara i postave joj pitanje.

“Povodom koncerta na tvrđavi Kastel 05. jula odlučila sam da poklonim fanovima posebno druženje u Banjaluci, narednog četvrtka, 29. juna. Ovo je prilika da me pitate sve što vas zanima o koncertu koji pripremamo, kao i o novim pjesama i albumu”, saopštila je Maya Sar na društvenim mrežama.

Pitanja već sada možete poslati u inbox Maya Sar Facebook stranice, a najsrećnije će kontaktirati tim Maya Sar.

“Izabraćemo najkreativnija pitanja i objaviti imena, te kontaktirati prijavljene i saopštiti lokaciju, vrijeme druženja na kojem ćete vi biti u ulozi novinara, a ja ću sa zadovoljstvom odgovarati na pitanja. Najkreativniji će dobiti i poklon ulaznice za koncert u Banjaluci. Radujem se susretu i druženju!”, istakla je Maya, koja ne krije uzbuđenje zbog susreta sa publikom u Banjaluci.

Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će 05. jula uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama. Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim desetočlanim bendom, uz posebno odabrane goste.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank. Jedinstveni koncertni događaj pod zvijezdama na atraktivnoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, organizuje “Play Team” iz Banjaluke. Ulaznice za ovaj izuzetni koncert za pamćenje su u prodaji na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem stranice www.kupikartu.ba. Ne propustite muzičku čaroliju Maye Sar, ovog ljeta u Banjaluci!

Možda će vam se svidjeti i ovo...