Header

Mostar Summer Fest: Pogledajte zanimljivu video priču o Festivalu, Mostaru i Hercegovini!

Početak ljeta koje je iza nas smo i ove godine obilježili sjajnim provodom u magičnoj industrijskoj zoni uz skoro trideset izvođača koji su nastupili na dvije festivalske bine, ispod vedrog neba, pod prepoznatljivim festivalskim zastavicama Mostar Summer Festa. Line-up su predvodili Prljavci koji su tokom nastupa na pozornici zaplesali sa dvadesetak članova iz publike, a pored njih uživali smo u nastupima bendova Letu Štuke, Urban & 4, Nipplepeople, Tram 11, Let 3 i ostalih koje ćete prepoznati kroz službeni aftermovie kojeg je organizacijski tim jutros objavio na YouTube kanalu Mostar Summer Festa.

„Ovaj aftermovie nam je izvukao najveći osmijeh na lice. Nakon godina i godina rada uspjeli smo u par minuta dočarati prepoznatljivu energiju kakvu Festival ima, zajedno uz neopisive prirodne ljepote Hercegovine i Mostara u kojem se Festival održava. Time na još jedan način pokazujemo kako Mostar Summer Fest zaista želi Mostar pozicionirati visoko na karti evropskih festivala i poslati u svijet jednu sjajnu sliku o našem gradu, dobrim ljudima i dobroj energiji. Nadamo se da ćete uživati u ovim kadrovima koje smo kreirali s puno ljubavi prema onome što radimo.“, istakli su organizatori ovog jedinstvenog festivala.

Podsjećamo, organizatori su već saopštili datum održavanja narednog Mostar Summer Festa, koji nas u 2019. očekuje kroz tri magične festivalske noći, tačnije 27., 28. i 29. juna 2019., a kako biste prvi saznali sve ostale detalje poput festivalskog programa i prvih promo ulaznica, svakako već sada posjetite njihovu web stranicu www.mostarsummerfest.com i prijavite se na festivalski Newsletter.

Do tada, ostavljamo vas uz mali petominutni film o Mostar Summer Festu i njegovoj publici.

Uživajte!

Možda će vam se svidjeti i ovo...