Header

MultiCultus i “Memories” na prvom mjestu!

Prošlosedmični novitet na listi, bend iz Banjaluke MultiCultus i singl “Memories”, zahvaljujući glasovima publike zauzeo je ovog ponedjeljka “Vrući tron”. Nakon četverosedmične vladavine prvim mjestom naše “Top 10” liste, Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni” zauzimaju visoko drugo mjesto.

U padu za jedno mjesto je Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”, koja se ove sedmice nalazi na trećoj poziciji naše top liste. Drugi prošlosedmični novitet na listi Helem Nejse i Marko Louis sa singlom “Biraj riječi” nalazi se na četvrtom mjestu, a na petom mjestu se smjestio Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”. Ovaj singl je ostvario napredak za dvije pozicije u odnosu na prošlu sedmicu.

Sassja sa singlom “Moj dragi” je u padu za tri pozicije, te se ove sedmice nalazi na šestom mjestu. Sedmo mjesto zauzima bend iz Sarajeva Sunday Stories, sa singlom “Moon & Sky”, te su u padu za dva mjesta. Propeler sa singlom „Capajebo“ u padu je za dva mjesta u poređenju sa prošlosedmičnom “Top 10” listom, te se nalazi na osmom mjestu.

Ovosedmični noviteti na listi su Kolja i singl “Život je san” i Luddit “Spali nakon čitanja”.

Glasaj za omiljeni singl, izvođača ili bend do nedjelje, jer upravo tvoji glasovi odlučuju ko će se za sedam dana naći na našem “Vrućem tronu”. Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...