Header

Na „Vrućem tronu“ Damir Avdić i „Nuspojave“

Umjetnik Damir Avdić i njegova pjesma „Nuspojave“, nakon nekoliko sedmica opstanka na našoj Jelen Top 7 listi, uz pomoć vaših glasova se konačno popeo i na naš „Vrući tron“.

Na drugo mjesto je tako potisnuo prošlosedmične pobjednike, umjetnički duo Božo Vrećo i Vasil Hadžimanov koji se predstavljaju publici sa numerom „Ko li noćas miluje ti kosu“.

Treće mjesto, kako i prošle sedmice rezervisano je za Dalal Midhat i pjesmu „Never give up“, dok je naš proslosedmični novitet, hip-hop trojac Frenki, Kontra i Indigo sa numerom „Đe će ko“, zauzeo visoko četvrto mjesto.

Jednu poziciju više na listi, onu petu, zauzeli su ovaj put bend Start sa numerom „Tamo“, a Charna i pjesma „Vrati me“ je s druge strane zabilježila pad sa drugog na šesto mjesto.

Bend Starbridge je isto tako pao za dvije pozicije, pa tako sada na sedmoj možete glasati za njihovu pjesmu „U polusnu“.

Kao novitet ovaj put vam predstavljamo bend Helem Nejse iz Sarajeva koji u saradnji sa pjevačem Markom Luisom publici Jelen Music Show-a predstavljaju numeru „Kabadahija“.

Glasajte za vašeg favorita i pomozite mu da upravo on dođe do vrha Jelen Top 7 liste. I naravno, ne zaboravite da slušate i podržavate domaću autorsku muzičku scenu!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...