Header

Na „Vrućem tronu“ i dalje pjesma „Akvarijum“

Umjetnik Masa Mor sa svojom pjesmom „Akvarijum“ i dalje je na prvom mjestu naše Jelen Top 10 liste. Za petama im stoje Brutal protest sa numerom „500“ koji se nalaze kao i prethodne sedmice, na drugoj poziciji na listi.

I bend The Shejvers sa pjesmom „Moj svijet“ je zadržao treću poziciju, a i Tattoo i pjesma „Radio“ su takođe kao i protekle sedmice na četvrtom mjestu.

Sa pozicije noviteta, bend Multucultus i numera „Epilepsia“ uz pomoć vaših glasova dospjeli su na petu poziciju naše liste, dok se na šestoj kao i u sedici iza nas, nalazi Kulture Shock sa pjesmom „Mirakula Fantastika“.

Hibrid i „Zemlja spava“ su sa pozicije noviteta uspjeli da dosegnu sedmu poziciju naše liste, a bend The Synegry sa numerom „Ne ostavljaj me“ je sa petog ovaj put pao do osmog mjesta liste.

Kako novitete predstavljamo vam bendove Grefran i pjesmu „Dodir jantara“, te Tibor & Baš Čelik koji se ovaj put na našoj listi predstavljaju sa pjesmom „Indigo“.

Vaše je sada da preslušate sve pjesme, podijelite najdraže sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i glasovima na Jelen Top 10 listi Jelen Music Show-a, odlučite kako će izgledati novi poredak na listi. Slušajte domaće i podržite domaće!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...