Header

Na „Vrućem tronu“ i dalje pjesma „Never give up“

Pjevačica Dala Midhat zadržala se i ove sedmice na „Vrućem tronu“, jer je publika najviše glasala za njenu pjesmu „Never give up“.
Bend Letu Štuke sa pjesmom „Bože zdravlja“ su takođe zadržali drugu poziciju, dok je bend Starbridge sa pjesmom „U polusnu“ sa pozicije noviteta, došao na visoko treće mjesto zahvaljujući vašim glasovima.
Sassja i pjesma „Beton“ je takođe na četvrtom mjestu kao i proteklu sedmicu, a peti na Jelen top 7 listi su Dubioza kolektiv i pjesma „Treba mi zraka“ koji su zabilježili pad sa trećeg mjesta u odnosu na proteklu sedmicu.
Šesto mjesto na našoj listi su Holographic Human Element i pjesma  „Running away, reaching for““, a ovaj bend je napredovao za jednu poziciju na listi, dok je na sedmom mjestu umjetnik Damir Avdić i „Nuspojave“ koji je „pao“ za dva mjesta od protekle sedmice.

Ovosedmični novitet je umjetnik iz Banjaluke Aleksandar Vidaković koji se na našoj listi predstavlja sa pjesmom „Moonlight“. Slušajte domaće i glasajte za domaće, jer samo vi odlučujete kako će izgledati poredak na Jelen top 7 listi i ko će sljedeći imati čast da osvoji „Vrući tron“.

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...